ISO 3834 Kvalitetsstyrning-Svetsutbildning-Visuell svetskontrollKursprogram

Utbildning

Svetsutbildningar

Fokus ligger på svetsutbildningar anpassade till företags specifika behov och förutsättningar.

Intressanta och givande svetsutbildningar är min målsättning, där teori och praktiska exempel varvas och vävs samman till en helhet som kopplar an till den egna verksamheten.

Anpassade utbildningar på plats hos Er är kostnadseffektiva, dessutom  blir kopplingen till den egna verksamheten tydlig, vilket gynnar både engagemang och lärande.

Efter att ha arbetat med utbildning inom svetsområdet i många år, har jag utvecklat ett väl genomarbetat utbildningsmaterial, strukturerat i olika moduler, som skräddarsys efter Era behov och önskemål.

Hör gärna av Er för en diskussion kring utbildningsbehovet i Ert i företag  ! Jag kan ge Er  förslag på upplägg som vi sedan kan  diskuterar oss samman utifrån  och ni får därefter omgående en offert !

Klicka här och se ett exempel !

 

Några exempel på  utbildningar:

Utbildningar genomför även i samarbete med branschorganisationer och andra ledande kunskapsleverantörer. En viktig samarbetspartner är svetskommissionen.

Exempel på svetsutbildningar i svetskommissionens regi, där jag medverkat:

Medverkar / har medverkat vid utbildning av Internationella Svetsspecialister (IWS) hos flera anordnare av dessa utbildningar.
På uppdrag av NDT training Center utbildar jag kontrollanter i visuell kontroll enligt ISO 9712.